به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین جلسه هم اندیشی کارگروه تخصصی ارتباط با صنعت دانشگاه با حضور دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم شریف شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، محمود ابراهیمی مشاور رییس دانشگاه و دبیر کارگروه تخصصی ارتباط دانشگاه با صنعت، دکتر فواد مهری مدیر فناوری، نوآوری و مراکز رشد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، مهندس حیدری از هلدینگ زیست بوم علم و فناوری کسا و سایر اعضا هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در سالن جلسات ساختمان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار گردید.
جلسه با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و در ادامه دکتر اکبر حاجیزاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن خیرمقدم به حاضرین به وضعیت دانشکده های دانشگاه از نظر میزان فضا، امکانات، تجهیزات و وضعیت علمی و توانمندی های اعضای هیأت علمی با توجه به رشتههای بیوتکنولوژی، گیاهان دارویی، مهندسی فناوریهای نوین و دامپزشکی پرداختند و اذعان داشتند که 9 نفر عضو هیأت علمی جدید به دانشکده های زیست فناوری و دامپزشکی ملحق شدند.
همچنین ایشان با توجه به ظرفیت های علمی موجود در دانشگاه بر لزوم حمایت مادی و معنوی بیشتر نماینده محترم مردم شریف شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی جهت توسعه زیرساخت ها و کمک در اخذ مجوز از وزارت عتف جهت تأسیس دوره های تحصیلات تکمیلی اعم از رشته های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه را خواستار شدند.
دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم شریف شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: برگزاری این نشست با حضور مدیران ارتباط با صنعت باعث همافزایی دانشگاه و صنعت خواهد شد.
وی با تاکید بر حضور پررنگ صنعت در اینگونه نشست ها تصریح کرد: در این نشست ها تا صنعت وارد میدان نشود قطعا تاثیرگذار نخواهد بود.
نماینده مردم شریف شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانش آموختگان باید جذب کار مطابق با رشته خود شوند اظهار کرد: شاخصی که باید دانشگاهها بر روی آن تمرکز کنند این است که دانش آموختگان دانشگاهها چند درصد وارد بازار کار رشته خود شدند و توجه کنید اگر دانشجویان پس از تحصیل وارد صنعت رشته خود نشوند بدین معنی است که ما کارمان را به خوبی انجام ندادهایم
دکتر حاجی پور در پایان تاکید کرد: مسئولان باید توجه کنند که اجبار و تدوین آییننامه در بحث ارتباط صنعت و دانشگاه جواب نمیدهد و ابتدا باید فضایی فراهم شود تا ارتباط به درستی صورت گیرد..
در ادامه دکتر فواد مهری مدیر فناوری، نوآوری و مراکز رشد دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مبنی بر معرفی واحد ارتباط با صنعت، فناوری، نوآوری و مراکز رشد دانشگاه و عملکرد و فعالیت های صورت گرفته اعم از راه اندازی مرکز رشد و تاسیس مرکز کاریابی تخصصی دانشگاه جهت مهارت افزایی دانشجویان و ایجاد کار برای آنان و همچنین توسعه فعالیت های فناورانه، طرح کوآپ و دستیار فناوری و بورسیه صنعتی ارائه کردند.
همچنین دکتر حاجی زاده، رییس محترم دانشگاه تلاش رؤسای محترم دانشکده ها در راستای ارتباط بیشتر با صنایع از طریق انجام طرح های مسئله محور را خواستار شدند.
در انتها مهندس حیدری از هلدینگ زیست بوم علم و فناوری کسا به عنوان کارگزاری معاونت تحقیقات سپاه مازندران و در عین حال کارگزاری نهاد معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به معرفی مجموعه خودشان، اهداف و حمایت های مادی و معنوی در زمینه فعالیت های فناورانه پرداختند. ایشان برنامه های متعددی نظیر طرح کاشف در جهت حمایت از کارآفرینی، طرح حکمت در راستای آموزش مهارتها را مطرح نموده و شناسایی و معرفی نیازهای صنعتی و مسئله محور به دانشجویان و اعضای هیأت علمی و متعاقبا حمایت مادی در سه سطح با مبالغی از 30 تا 180 میلیون تومانی را از جمله برنامه های خود بیان کردند.
لذا مقرر گردید طی تفاهم نامه ای با ایشان در مکان مرکز رشد به همکاری های فی مابین در راستای اهداف دوجانبه اقدام گردد. به علاوه در این جلسه طی اهدای لوح تقدیری به آقای محمود ابراهیمی، به عنوان مشاور رییس دانشگاه و دبیر کارگروه تخصصی ارتباط دانشگاه با صنعت منصوب شدند.
روابط عمومی دانشگاه